...

Fen Bilimleri Enstitüsü

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı Öğrencisi Kübra ÇINAR' ın Tez Savunma Sınavı
12/06/2019

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı öğrencisi Kübra ÇINAR' ın  Farklı Konsantrasyonlarda Maviyemiş Meyvesi Kullanılarak Üretilen Kefirlerin Laktik Asit Bakterileri ve Maya Mikrobiyotası ile in vitro Antioksidan Aktivitelerinin Araştırılması" Konulu Tez savunma Sınavı Aşağıda Belirtilen Yer ve Tarihte Yapılacaktır.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Sınav Tarihi : 19 Temmuz 2019

Sınav Saati : 14:00

Sınav Yeri    : Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlığı Toplantı Salonu